Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!

miss myraamyra | 2:00 pm | 2 Comments so far
tekan sini ok...
kenapa nak vectorkan gambar myra sebab
1:nak buat header baru la...
2:sebab bila apit lukis cantekk sangat......
tag untuk semua boleh x??itupun kalau semua nak join la...harap2 korang join jugak ok....mana tau nasib korang baik....

kembali semula ke UCSA

miss myraamyra | 1:12 pm | Be the first to comment!
haii...ok hari ni myra dah kembali semula ke kuantan @ UCSA..bosan tau balik sini...ni pun update entry online kat kolej je...tak tau nak cakap apa sebenarnya just nak tulis WILL MISS YOU ALL MY FOLLOWER...SMILE ALWAYS OK DEAR......

PLKN OHH NO KAMU MENJELMA JUGA..

miss myraamyra | 5:06 pm | Be the first to comment!
haiiiii.....panjang gitu..nak taau kenapa dengan ohh no yang kat atas tu....sebab keputusan plkn dah pun keluar..hahaha dah la dapat kumpulan ke 3 memang jawabnya myra hantar surat penangguhan je la dah la masa yang dia bagi tu time myra punya final exam tak patut betull....
kalau kecik jugak korang klik je la gambar tu bagi nampak besar..
myra dapat kat cherating pahang jugak...tak keluar dari pahang sungguh myra ni kan semua benda kat pahang lahir kat pahang,membesar kat pahang,belajar kat pahang,sambung belajar kat pahang,dapat PLKN pun kat pahang jugak.....nasib2.....
nampak tak borang penangguhan tu kena print dulu borang tu lepas tu nak kena pegi post pulak tunggu sampai dapat jawapan dia.....huhhh lama tak agaknye??


NUFFNANG DAH BERWAJAH BARU...

miss myraamyra | 12:34 am | 1 Comment so far
haiii...tajuk dia nampak sangat myra nihh ketinggalan zaman right...bukan apa dah lama sangat tak buka akaun nuffnang tetibe je malam ni terasa nak buka tengok je dah jadi lain la pulak kan..nasib baik la paham lagi apa yang dia mintak...myra suka pulak tengok nuffnang yang baru nihh nampak lagi menarik je...
klik kalau korang tak nampak.....
walaupun masa mula2 tadi tak faham tapi akhirnya faham jugak....seriouslly ok je nuffnang yang baru nihh...

BERSAWANG DAH BLOG NIH!!

miss myraamyra | 9:13 am | Be the first to comment!
haiii....dah lama kan tak menulis dalam blog ni...maklum la..busy je memanjang...kenapa busy..ye la sekarang ni myra dah sambung belajar lepas tu tak ada masa nak update blog selalu..sebab kalau nak update pun myra kena pegi kat cyber cafe kalau pegi hari-hari alahai habis la duit belanja myra nanti..sebab tu myra dah jarang nak update blog ni..makin bersawang la jawabnya macam title kat atas tuhh..hehe lagipun sekarang kan raya so myra pun beraya juga sampai lupa dah nak update blog nihh...sementara ada kesempatan ni myra pun update la blog myra yang tak seberapa nak berinfo nihh..ok now myra nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kat semua follower myra walaupun sebelum nihh myra dah wat ucapan kat semua tapi myra still nak bagi juga ucapan untuk kali yang kedua mana tau myra ada terbuat salah ke dengan korang semua kan...myra pun kat rumah sampai ahad nihh je nak update hari ahad memang tak sempat la kan sebab tu ambik masa update hari ni...kejap lagi myra nak buat entry sempena hari raya pulak ok...see you in my next entry ok...

raya raya raya....

miss myraamyra | 9:33 pm | Be the first to comment!
hai semua....lama tak update blog ni...myra ambik kesempatan yang ada ni nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua follower dan semua umat islam kat serata tempat yang menyambut aidilfitri...
selamat hari raya semua..........
myra pun tak tau nak cakap apa tapi sebelum apa2 myra nak minta maaf sekiranya myra ada tersalah kata tersalah segalanya dalam alam maya ni..harap dimaafkan......