dashboard blog dah berubah wajah ke??

miss myraamyra | 11:51 am | 2 Comments so far
hai..setelah sekian lama tak mengupdate blog ni..bersawang dah agaknye..hari ni nak ambik kesempatan yang ada ni untuk up date blog yang dah lama di tinggalkan..maklum je la sekarang ni busy sikit..lagi la nak dekat2 exam ni...
ok back to the title..
nape dashboard jadi cam ni ye..aduii,dah pening kepala ni tengok..tak berapa nak faham la dengan dashboard baru ni..kalau nak faham pun mungkin ambik masa lama kot..first time buat entry guna interference baru ni..macam best pun ada jugak rasa..kalau ada perubahan lagi lepas ni tak tau la nak buat macam mana lagi...usaha untuk belajar lagi pasal yang baru ni..
GO GO FIGHTING.....
CHAIYOK2...

BAGUS KE GADUH DENGAN KAWAN SEBILIK??

miss myraamyra | 11:01 pm | Be the first to comment!
haiii,,tajuk gempak kot..nak tau ke payah la cerita nanti aibkan orang pulak...just nak tau je apa yang bagus sangat kalau gaduh dengan budak bilik ni..dapat faedah ke?rasa macam tak dapat apa-apa pun kan..tambah dosa je la..tak elok la gaduh2 ni tak seronok la..kita kawan kan tak nak la gaduh..kalau korang apa yang korang rasa kalau dapat roomate yang macam tu,dah tak seronok kan nak duduk dalam bilik kalau macam ni..susah la dapat kawan macam ni...
dah malas nak cerita panjang sangat..ok nanti myra buat entry lain pulak ok....