nuffnang tak bagi BE lg kat aku...

miss myraamyra | 1:44 pm | Be the first to comment!
haii semua..rindu kat korang semua la...hari ni jumaat kan so yang lelaki mesti pergi sembahyang jumaat kan..kalau tak peergi tu tak tau la nak cakap apa lagi kan...okeyy,bck to my title..bila la nuffnang nak bagi BE kat aku lagi??huhh sebenarnya baru lepas check account nuffnang aku tadi sekali tengok alahaiii macam tak ada je earning yang dapat...ada pun ciput je...isyhh2...sedih jugak la...aku sebenarnya tengak dalam usaha nak kumpulkan duit sendiri sekarang ni tapi macam mana eh nak buat..ingatkan nak buat guna blog ni tapi tak ada idea la nak buat macam mana...boleh bagi idea tak...okeyy lah itu je untuk hari ni..nanti kita update lagi pasal blog ni...bye2 semua...

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

miss myraamyra | 10:14 pm | 10 Comments so far
haii...lama tak tulis blog tadi bukak fb ternampak 1 post ni pasal ape??haaa...pasal nihhhh....

haaaa...rasanya dah lama kot benda ni tapi baru hari ni perasan sebab baru tengok je...ape pun sebab lama tak join segmen kan so semangat nak join lain sikit...jom join ni link kalau nak join okeyy..

KLIK SINI

okeyy kat sini myra dengan bangganya nak menyatakan yang saya merupakan blogger dari PAHANG..huahuahua...walaupun parents orang selangor saya adalah anak pahang sebenarnya..sebab saya ni lahir n membesar kat pahang....

okeyy sekarang nak cerita pasal negeri ku yang tersayang ni..

tempat yang paling dekat dengan myra semestinya temerloh....apa yang ada kat sana..huhh nak tau kat situ femes dengan ikan patin masak tempoyak lerr...

okeyy utk tempat menarik pulak mestilahh banyak tapi myra bagi sikit je la ye...antaranya cameron highland,genting highland,gambang waterpark...banyak lagi la....

nak tag kat siapa yee...sesapa pun boleh la kalau rasa nak join tu...okeyy...