demam lagi..

miss myraamyra | 9:19 am | 1 Comment so far
hai semua..lama tak tengok blog..internet dah ok tapi ada masalah baru...myra pulak yang demam..sedih2..nk tulis bnyk pn x larat myra gne short form je la ye...ok myra nk off letih la..bye semua..

KJ tersingkir mentor ke 6..caroline dan zatul ke konsert seterusnya

miss myraamyra | 10:43 pm | 1 Comment so far
tamat sudah mentor minggu ni...KJ tersingkir la...bak kata zatul tak de sapa yang kalah semua menang..tengok diorang tadi semua nangis la pulak..apa-apa pun KJ nyanyi lagu ke 2 tadi memang supeb la...best sangat lagu tu memang best tau...caroline dengan zatul pun best tau diorang nyanyi not bad la diorang tu...diorang semua best tau sebenarnya sampai myra sendiri pun tak dapat nak target sapa yang dapat masuk konsert untuk minggu seterusnya...myra target KJ salah tekaan pulak...ok la myra nak tulis yang ni je bye semua...

1st GA:MairaDiana Nak Kasi Brooch

miss myraamyra | 3:43 pm | 1 Comment so far
haii...ok myra nak join GA ni pulak petang2 ni....tengok banner ni ok...

klik sini untuk join...
ok myra dah ikut semua syarat2....
korang pun join la jugak ye...

Segmen :Promosi Blog Secara Percuma

miss myraamyra | 11:48 am | Be the first to comment!
masa belek2 blog tadi terjumpa 1 segmen best ni ye la sebab bagus jugak kan c.z buat segmen time2 hujung minggu macam ni kan...ok la straight to the point je la..myra tau la blog ni tak la trafik yang tinggi sangat kan so ni la peluang nak naikkan trafik masa hujung2 minggu ni kan....tengok banner ni ok...
Chegu Zubir
klik sini untuk join...
soalan c.z bagi: Nyatakn sebab kenapa blog korang perlu dipromosikan
jawapan myra:sebab kalau promosikan blog ni myra boleh la naikkan trfik kat blog myra yang tak seberapa ni lagipun myra boleh share something yang myra tau dengan semua follower myra..

ni korang letak kat entry korang tau....
 url blog korang :http://missmyra0810.blogspot.com/
email korang:1.mailto:1.miraamyra0610@gmail.com
2.mailto:2.miraamyra@rocketmail.com
kan dah bagi 2 email tu....tapi myra selalu bukak yang no 2 tu yang no 1 tu myra buka kalau myra buka blog..
ok segmen ni due date sampai malam ni je tau pukul 11 malam...so join cepat2 ye....

giveaway domain percuma

miss myraamyra | 3:06 am | Be the first to comment!
pagi2 cm ni nak join GA ni la...mana tau ada rezeki ke kn kot la dpt domain free..nak tunggu sendiri memang tak la kan...ok tak nak cakap panjang2 straigt je ke tajuk utama kita...waa mcm baca berita ke apa ni...tengok banner ni ok...

klik sini untuk join...kalau korang rasa nak guna domain sendiri free pulak tu mehh join rmai2..ajak orang kampung sekali ye..orang kampung yang ada blog je la ok...ok ye langkah2 tu semua dah follow dah...

senandung cinta semalam

miss myraamyra | 12:04 am | Be the first to comment!
habis dah cerita ni..huhh menangis la myra tengok cerita ni..sedih sangat..macam lagu akhir cerita ni 'menitis air mata' sikit je la ingat lagu tu sebab tengah nangis kan..masa menaip ni pun tengah menangis lagi tau...waaa...sedih betul cerita ni...lepas ni nak cari kat mana2 la nak download cerita dia..menusuk kalbu betul la cerita ni....myra tak ingat pulak tajuk lagu tu yang tau lagu tu nyanyian imran ajmain..memang best betul lagu tu...ok la nak cerita tu je...

1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli

miss myraamyra | 11:22 pm | Be the first to comment!

hai semua...masa belek2 blog tadi terjumpa pulak 1 GA ni...memang awesome la hadiah dia..wahh tertarik pulak nak join kan..jom join semua...

klik sini untuk join..
mira nak tag dekat semua follower myra boleh kot...jom join ramai2....

bila la nak muncul follower ke 100 ni??

miss myraamyra | 9:27 pm | 1 Comment so far
hai semua..myra tak tahu nak buat entry apa untuk malam ni sebenarnya tapi myra dok belek2 juga la blog tu sambil menanti follower myra yang ke 100 yang di tunggu2 selama ni..bilakah kamu nak muncul wahai follower ku ke 100...myra tak tahu dah ni nak cakap apa..so myra harapkan follower ke 100 tu blog anda akan myra terjah dan mungkin akan diletakkan dalam bloglist myra...ok la tu je myra punya idea ni..bye..

Segmen : Blogger Card dari Raihan

miss myraamyra | 8:38 pm | 2 Comments so far
myra nak join segmen ni pulak untuk malam ni..

klik sini untuk join..

First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY

miss myraamyra | 11:09 pm | 3 Comments so far
haii semua malam ni myra nak join GA ni pulak myra jumpa masa tengah jejalan kat blog yang myra follow tadi..myra teruja nak join ni..jom korang join ramai2...

myra nak ajak semua orang join ni....klik sini ok kalau nak join..
senarai hadiah dan sponsor yang korang kena like/follow
1 x Meme Tote Bag by Faten Osman - BLOG | PAGE | BLOG
1 x Top / Blouse by Senorita Sista Closet - BLOGPAGE
1 x set Chiffon Rose, 1 x Bawal 3 Tone, 1 x Bawal Printed by D' Golden Apple - BLOG | PAGE
1 x Topup RM5 by Cik Yatt - BLOG | PAGE
3 x Topup RM5 by Shag Comot - BLOGPAGE | PAGE
1 x Pair The Prodigurl Lens by Quen Attack - BLOG | PAGE
3 x Accessories by Dee's Closet Shop - BLOGPAGE
1 x Jewelry by N.N.R Online Shop - PAGE
10 x header(transparent) by Dayah - BLOG | PAGE
5 x keychain Bubu by BubuCraftie - BLOGPAGE
1 x mug by Misi Nadia - BLOG
1 x necklace by Izzah Liyana - BLOG | PAGE | TWITTER
2 x header by Perisple - BLOGTWITTER

Note:
30 x RM20 SHOPPING VOUCHER with minimum spending RM100 per transaction, not included Clearance stock. T&C applied by ChachiMeWe - BLOG | FB PAGE..
myra tagkan semua follower myra je...

new polo sedan

miss myraamyra | 10:49 pm | Be the first to comment!
myra tak tau nak tulis entry apa sebenarnya malam ni tdea datang masa tengok iklan polo sedan kat blog tadi..terasa juga nak tulis pasal ni mana tau boleh dapat BE lagi dari mr.nuffnang yang baik hati tu kan..haha ayat mengampu je kan..ok la myra nak cerita pasal kereta ni tak tau sangat pun just tengok kereta yang cantik ni mesti hati tertawan je kat kereta tu lepastu mula la nak listkan dalam kertas kereta idaman..haha..impian besar betul nak beli kereta mahal2..belajar pun belum lagi..bak kata mak belajar dulu elok2 nanti nak beli apa pun senang je pakai duit sendiri tak payah menyusahkan orang..bagus idea mak..ehh lari tajuk dah ni mukadimah panjang sangat..ok terus je cerita pasal polo sedan ni..myra tak reti sangat pasal kereta ni sejak jadi blogger ni je baru terasa macam nak servey semua benda nak tambahkan pengetahuan...

German quality

The new Volkswagen Polo Sedan is especially created for the discerning few who can appreciate true value and seek out the good things in life. Expect nothing less than the best of German engineering. It’s one of the most stylish, comfortable, spacious and practical rides for our times..

No compromise

Engineered for the people, the Polo Sedan comes with a 1.6l petrol injection 16-valve MPI engine. It also delivers 105PS that powers you up to a top speed of 183 km/h. Equipped with a 6-speed automatic transmission with Tiptronic, your daily commute will become something you relish..

Creature comforts

The interior of the Polo Sedan is well finished with exclusive fabric and upholstery. Featuring soothing colours, genuine leather wrapped around the steering wheel and gear knob. Be assured that the Polo Sedan also comes with an all-round impeccable finish that is typical of every Volkswagen.

Be outstanding

There can be no mistake that you’re driving a Volkswagen. The stylish Polo Sedan comes standard with 15” cast aluminium alloy wheels, green tinted heat absorbing glass and chrome accented fog lamps that light up brilliantly in treacherous weather conditions such as mist, heavy rain and fog.

Making safe bets

With safety being of utmost importance in any Volkswagen, the Polo Sedan features an airbag system with four airbags (driver and front passenger airbag with side airbags, front) along with seatbelts. It is also equipped with ABS, anti-lock braking system as standard.

Five-year warranty

Every Volkswagen comes with a five-year unlimited mileage Warranty as well as a five-year Mobility Guarantee. All this, to ensure your peace of mind when you're driving the Polo Sedan.
 
wahh kalau la dapat beli polo sedan ni..wooo gembira tak terkata rasanya ni.....hehe...
<>

No compromise

Engineered for the people, the Polo Sedan comes with a 1.6l petrol injection 16-valve MPI engine. It also delivers 105PS that powers you up to a top speed of 183 km/h. Equipped with a 6-speed automatic transmission with Tiptronic, your daily commute will become something you relish

<>

No compromise

Engineered for the people, the Polo Sedan comes with a 1.6l petrol injection 16-valve MPI engine. It also delivers 105PS that powers you up to a top speed of 183 km/h. Equipped with a 6-speed automatic transmission with Tiptronic, your daily commute will become something you relish

100 tahun nestle di sisimu

miss myraamyra | 2:11 pm | Be the first to comment!
ok sekarang myra nak cerita kisah myra dengan nestle bukan 100 tahunye myra hidup dengan nestle ni baru je 18 tahun tau...hah korang nak tau tak cerita myra dengan nestle ni..ok meh duduk depan laptop masing2 ok men baca apa myra nak tulis ni ok...myra ni dulu masa kecik2 masa umur 3 or 4 tahun la kan myra suka sangat minum air milo perrhh kalau dapat air milo tu boleh lupa semua benda tau janji dapat minum air milo kalau tak myra buat la muka 10 sen je dekat mak sebab tak dapat minum air milo..hehe..jahat kan budak2 mana lau tau apa2 lagi masa tu yang tau apa yang kita nak kena juga dapatkan..tapi tu dulu la sekarang tak dah kalau nak buat je sendiri yang penting milo tetap di hatiku..haha...apa lagi ye barang nestle yang myra suka?ha myra suka makan koko krunch..sedap woo dapat makan koko krunch tambah pulak dengan susu yumm2...i like..haha..dulu kalau pegi pasaraya mula2 cari koko krunch tu yang kotak kecik2 je yang ada 6 kotak tu je sebab mak cakap beli besar2 nanti tak habis haha mak silap la 2 hari je dah habis pun koko krunch tu..lepas tu kalau keluar pegi pasaraya beli yang kotak besar pulak baru puas hati nak makan..kehkehkeh...dulu memang la fanatik sungguh dengan barangan nestle ni..sekarang ni fanatik dekat air minum yogurt bliss pulak..yogurt bliss mangga paling sedap huhh kalau dapat minum tu 3 botol besar tu baje je kat myra sorang comfirm 2 hari je dah boleh habis..kalau botol yang kecik2 tu baik jangan bagi myra memang tak cukup la..tapi yang penting air milo tu la yang tak boleh nak ubah selera dari dulu sampai sekarang pulak tu dulu bancuh milo letak dalam botol susu lepas tu tukar pulak dalam cawan..kalau rasa tak cukup tu sanggup curi2 masuk dapaur buka tin milo nak makan milo je..teruk betul kan perangai..hehe..kalau tak puas hati lagi buat air milo lepas tu serbuk milo tapi kat atas air milo tu lagi2 kalau milo ais segar terus tekak ni rasa..ok2 dah myra nak kongsi ni je cerita myra dengan nestle ni..

AWESOME Give Away by Raqibah Najwa

miss myraamyra | 1:26 pm | Be the first to comment!
hai semua ok myra nak join GA ni pulak....jom join ramai2 jom sempat lagi ni..GA ni tamat bila2 masa je ni tapi harap2 korang dapat join ramai2 sebab hadih pun cun sangat....jo kita jom sambil memeriahkan GA ni ok...myra tak nak cakap panjang2 jom kita tengok sama2..dia bagi 3 warna pilihan untuk flat shoes ni myra ambik warna pink sebab sekarang ni myra tengah minat sangat warna pink..tak caye tengok la blog myra ni pun warna pink kan...haha...pink pulak la warna feveret myra kali ni...

ok sementara ada masa ni myra nak ajak korang join ramai2 ni....
ok nak join klik sini ye...

baru lepas check account nuffnang..

miss myraamyra | 10:01 pm | Be the first to comment!
gembira betul tengok account nuffnang myra tadi..walaupun tak banyak tp kita kena bersyukur dengan apa yang kita dapat..wahh nuffnanf thanks a lot makin semangat ni nak buat cerita pasal nuffnang yang baik hati bagi BE kat myra..hahaha...malam ni happy je la myra..

Campaigns

Campaign NameBlogTypeDateBandCTRAmount
Q1 Maxis iPhone 4S missmyra coolzglobal_CPC06 May 2012 to 12 May 2012Global NA0.25
myra just copy paste je tu malas nak print screen..walaupun sikit ku tetap bersyukur dengan semua tu...suka betul la myra ni..

1st giveaway by iena eliena

miss myraamyra | 9:22 pm | 2 Comments so far



hai semua malam ni myra nak join GA akak iena eliena..dah lama akak iena ajak join tapi myra ni ske je buat tak tau kesian kat orang yang ajak myra join tu..ok myra nak join sekarang sebenarnya dah lama myra nak join GA akak iena sorry sangat akak ye myra join lambat..ok dah habis myra membebel pulak..berbalik tujuan buat entry ni myra nak join GA ni..ok jom tengok ramai2 ok..sapa yang belum join tu nak join jom ramai2...

klik sini untuk join..
siapa refferel myra haha akak iena la refferel myra sebab dia yang ajak myra join..then myra tau dari blogger lain jgak tp tak ingat dah yang mana..
myra nak tag kat semua follower myra yang belum join lagi GA akak iena ni..jom ramai2 kita meriahkan GA kak iena ni....GA ni tamat 7 jun 2012...sempat lagi nak join ni jom cepat2 hadiah pun cantik dan menarik yang mesti semua orang teringin nak..

nak buat segmen ke x ye??pendapat korang...

miss myraamyra | 11:40 pm | 1 Comment so far
myra rasa nak buat segmen la plk...apa pendapat korang kalau myra buat segmen??setuju ke x..myra just nak buat segmen untuk letak korang dalam bloglist myra smbil tu boleh la review blog korang..so ape pndapat korang semua??





siapakah bakal follower myra ke 100???

miss myraamyra | 9:43 pm | Be the first to comment!
haii..ok myra tak tahu nak buat entry apa malam ni sebenarnya so myra just tulis je la apa yang patut kan..ok kepada semua follower2 blog ni myra nak ucapkan terima kasih sangat sebab anda semua sudi follow blog yang ntah apa2 ni..so sekarang myra tengah tunggu follower yang ke 100...siapakah dia follower ku yang ke 100 itu masih menjadi misteri dan tanda tanya..follower tu bakal dapat hadiah ke??insyaallah kalau dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..follower tu akan dapat hadiah tapi setakat yang myra mampu bagi je la ye kalau mintak yang mahal2 harap maaf la ye myra ni tak de duit sangat..hadiah untuk follower ke 100 pun masih misteri lagi sebab myra tak tau nak bagi apa..kalau tak ada apa2 halangan esok myra nak survey hadiah untuk follower myra yang ke 100 tu kan..kita tunggu dan lihat je la ye siapakah follower ke 100 yang bertuah tu..
P/S:kepada bakal follower ke 100 tu nanti kalau rasa dia orang bertuah tingalkan jejak anda kat bahagian letak jejak tu/shoutbox/dekat tempat komen pun boleh..



My Little Giveaway

miss myraamyra | 12:41 pm | 2 Comments so far
haii..ok hari ni myra nak join GA ni..tuan blog ajak join..korang pun join la sekali ye..jom kita join ramai2 meriahkan GA ni....
klik sini untuk join..
myra tagkan untuk semua follower myra je ok..harap2 semua join ye..
" My Little Giveaway dianjurkan oleh




Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani

miss myraamyra | 11:21 pm | 1 Comment so far
haii..hari ni myra dah siapkan 2nd blog myra so sejak 2,3 hari ni myra tak de mood nak blogging sebab apa sebab myra demam haha..so ni dah ok kan mood nak blogging nak join segmen korang GA ke contest ke kan ok jom..GA ni dah lama dah adik tirah ni ajak myra join tapi myra kan terbusy + demam so tak sempat nak join..ok sekarang dah ok then dah boleh nak join...tak nak bagi mukadimah panjang sangat so tengok la ye...banner ni...
klik sini  untuk join...
ok due date..
Tarikh tamat : 7 Julai 2012 , pukul 6.00 petang..
ok sempat lagi ni nak join jomm join..


2nd blog dah siap..

miss myraamyra | 1:35 pm | 1 Comment so far
happy2..2nd blog dah siap...susah sikit nak buat 2nd blog ni..tapi apa2 pun myra dah berjaya siapkan 2nd blog myra tu...nak mintak tolong kat korang yang tengok blog myra ni follow 2nd blog myra ni boleh..first nak bagitau korang blog tu myra gunakan nama lain tapi sebenarnya nama tu ada kaitan dengan nama senbenar myra..hope korang boleh follow blog tu ye..



2nd blog dah nak siap...

miss myraamyra | 12:56 pm | Be the first to comment!
hai...myra nak bgtau je myra tengah buat blog yang ke 2..blog tak siap lagi tapi myra tengah usaha supaya blog tu siap secepat yang mungkin..blog tu myra gunakan blogskin so susah sikit la sebab kena pandai letak2 dekat code..myra pun tengah pening dengan code tu tapi tak pe sekarang dah ok sikit..ok bila 2nd blog tu akan publish mungkin petang ni myra akan publishkan kat sini..ok la tu je untuk tengahari ni..



gelombang lomo aquapix kembali lagi..

miss myraamyra | 3:08 pm | Be the first to comment!
haii all...ok myra tak nak tulis entry yang panjang pun..sebab tengah lapar idea pun tak ada nak tulis..ok myra just nak share something ni..semalam ezza malik offer dekat blog untuk jadi agent dia jual lomo so myra pun offerkan diri dengan cepat dan pantas..jadinya myra pun dah dapat jadi agent..boleh la tambahkan duit poket ni kan..if ada yang berminat boleh la pm myra kt fb or terus je ke tuan punya blogshop..gambar2 boleh tengok kat sini..
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.234768893295125.42161.100002860489212&type=3..
ok myra just nak share setakat ini je..inform if you interested with lomo..boleh email myra kat sini or kat sini..
 
 
 
 

Saya Blogger Wanita Pilihan Chegu Zubir

miss myraamyra | 12:28 am | 2 Comments so far
haii...walaupun blog myra tengah edit ni sempat lagi nak join segmen ni...ok jom tengok...
klik sini..
saya blogger wanita..jom singgah blog saya di sini...so myra ni jon cepat je ni.....



tertengok iklan nuffnang (iphone 4 s)

miss myraamyra | 10:01 am | 1 Comment so far
ha..bukak je akaun nufnang still tak de BE lg la..aii bila la nak dapat duit macam ni..owhh lupa memang la tak de sebab myra tak buat apa pun entry pasal nuffnang..haha..salah sendiri la..ok nak tau entry ni pasal apa ha ni pasal iphone 4s yang jadi idama myra sejak akhir2 ni..nak beli terasa mahal pulak so myra pun guna duit jimat2 je simpan2 duit boleh la untuk masa depan sendiri..ok sambung pulak cite pasal iphone 4s idamanku ni..
ahha ni la iphone 4s tu tapi gambar tepi je..function iphone ni myra pun kena search internet juga.myra share apa yang myra dapat la ye..first sekali...

Siri. The intelligent assistant that helps you get
things done. All you have to do is ask.

ok yang myra tau kat sini pasal siri ni kan set remainder,send text,check weather..macam2 sebenarnya function tapi myra tak boleh nak terangkan semua la..

Dual-core A5 chip.
The most powerful iPhone ever.

yang ni myra tak tau nak terangkan macam mana..

The you-can’t-believe-it’s-on-a-phone camera.


ini je myra dapat share..nak pegi charge bateri lappy ni dah nak habis pulak..ok peace bye oll...


"Segmen by Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)"

miss myraamyra | 11:55 pm | 8 Comments so far
ok myra jadi mangsa tag dr mohd noor shawal..ok la disebabkan myra dah ditagkan so myra join..walaupun sebenarnya tadi cik tyra dah ajak myra join sebab blurr tadi terus terlupa nak join..ok myra join sekarang..tengok banner ni..
tekan sini..
sebab myra dh jadi mangsa tag tadi so myra nak cari mangsa untuk ditag pula...orang yang bertuah untuk jadi mangsa tag myra ialah
.
.
.
.
.
kamu..
myra edit pula entry ni sebab myra terlupa nak komen pasal blog cik tyra..bg myra blog cik tyra tu dah ok.hijau kan baik utk kesihatan mata..n dia pun tak la lambat nak loading..blog cik tyra mmg dah cantik..sorry ye akak sebab myra blurr semalam so lupa pulak kena suruh komen tu..