Ucapan Hari Pekerja 2012

miss myraamyra | 8:49 pm | 1 Comment so far
segmen lagi.....meh join jom...
join cepat....eh lupa pula nak join ke ok klik sini..
ucapan ni myra tujukan untuk follower blog myra ni la kan ramai yang bekerja kan..selamat hari pekerja kepada semua ye..



Blog alyzafisol.com Giveaway

miss myraamyra | 8:31 pm | 3 Comments so far
haii alls...jagan marah pula ok myra nak ajak korang join semua segmen,GA and contest malam ni..ok Ga yang seterusnya...
klik banner atau klik sini
myra tag untuk kamu,kamu dan kamu yang tengok blog myra ni ok..join cepat tau...



simple giveaway

miss myraamyra | 8:15 pm | Be the first to comment!
haii...ok simple giveaway untuk kali ni..
nak join klik sini 



Nea Flerida's Birthday Giveaway

miss myraamyra | 7:48 pm | Be the first to comment!
holla...ok ni GA utk malam ni...hari ni myra nak join segala segmen,GA or contest sebab esok myra akan balik kampung yehh...so maybe x boleh nak online..ehh lari tajuk pula ok tengok gambar ni...
klik sini 
ucapan:happy belated birthday..semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan hope happy selalu la..
ucapan simple je ni..sebab tak tau nak ucap apa..sorry..btw happy birthday to you sis...



Segmen : Miss Z Cari Blogger

miss myraamyra | 7:20 pm | 12 Comments so far
holla..yehh myra join segmen utk sesi petang ni...ok dah meh tengok apa miss z nak suruh buat...oppss sebelum tu tengok banner yang cute ni..
miss Z berceloteh
komen ye utk segmen ni.,..segmen yg sesuai utk semua blogger yg nak join...klik kat link ni ok utk maklumat lain..
tekan sini
 



IPHONE 4 S

miss myraamyra | 2:56 pm | Be the first to comment!
holla...ade lagi ni...hehe...tengok tajuk tu..wahh myra bukan dapt lagi iphone 4s ni..tapi mengharap mintak2 la dapt iphone ni...wahh berangan sekejap...bila la dapat iphone ni kan....dulu nak dapat laptop ni pun puas la nak pujuk mak suruh beli...iphone ni hmmm ntah la bila pulak la dapat beli...takkan nak mintak kat mak lagi kot memang tak la kan...tak dapat sekarang ni pun tak pe la kan jadikan dia sebagai impian je la kan...ok la entry pendek je tak nak tulis panjang sangat penat nak menaip lama2 ni...till then peace...




FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR

miss myraamyra | 2:47 pm | 1 Comment so far
holla...GA untuk hari ini...ok jom tengok..
senarai sponsor yang wajib di like/follow..
1) PURPLE BLOG
PURPLE blog
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang
2) NYTE AM'S LIFE
Nyte Am's Life
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang
3) KAK YONG
kakyong[dot]com©
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH-
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang
4) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,
5) BUDAK BOBOIBOY
Aiman_Cool
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang
6) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang
7) CERITERA ALLINE
(●_•) Ceritera Alline ♥ ♥ ♥
FAN PAGE - like
8) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang
9) KAKI WAYANG
KakiWayang.com
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

10) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi

11) KEDAI PEN DRIVE UNIQUE
Kedai Pen Drive Unik
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- In Stock Pen Drive 4GB sebanyak tiga unit bernilai RM105.
Domo
12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
Izzah
BLOG- follow
FANPAGE- like
TWITTER : follow

13) MEE SUPER GIRL
MeeSupergirl
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM5 untuk 2 orang
14) MS ZAYYAD ENTERPRISE
MS ZAYYAD ENTERPRISE IS YOUR ONE STOP CENTER SOLUTION
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- 10 kad comel untuk 10 pemenang

komen dari myra:blog ni simple..cantik sebab background dia putih..suci dan bersih gitu..haha..myra ni suka wrna putih...ok tu je...




BERSIH

miss myraamyra | 6:59 pm | Be the first to comment!
haii semua selamat petang...hari ni kan 28 april semperna dengan perhimpunan bersih yang berlangsung kat dataran merdeka kalau tak salah la..ehh myra bukan nak cakap yang myra join perhimpunan bersih tu...haha suspen  je tengok tajuk entry kali ni..nak tau kenapa myra buat entry bersih tu....hehehe...pagi tadi my mom suruh tolong dia bersihkan keliling rumah..punyalah penat habis sekeliling rumah tu kena bersihkan..mak ni macam tau-tau je hari ni orang buat perhimpunan bersih dia pun buat sesi pembersihan rumah..so apalagi bersihkan je la..baru hari sabtu belum hari ahad lagi ni...kalau hari ahad agaknya dari depan sampai ke belakang rumah tu dia suruh bersihkan..yang hari ni je pun dah sampai semput-semput la..sabar je la banyak-banyak..ok untuk petang ni yang ni je dulu nak cerita malam ni kita sambung join segmen,GA or contest ok..peace all....




siapa nak lomo aquapix free

miss myraamyra | 1:54 pm | 1 Comment so far
holla..yehh bertemu lagi..sekarang masa untuk join segmen,GA atau contest...haha...nk join jom..sementara ada masa lagi ni...
maklumat lain korang tekan link ni ok...
http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
kalau myra la kan myra nk lomo yg white 2..cantekkk.....





giveaway header,banner and blogger card

miss myraamyra | 12:53 pm | Be the first to comment!
holla...hai semua...ok myra nak join GA ni mana tau boleh dapat ke kan..hehe...tengok banner yang cute ni..
myra tagkan pada semua follower myra la..ehh lupa pulak myra kalau boleh nak blogger card..ok tu je..





dah 1 bulan..

miss myraamyra | 12:11 am | Be the first to comment!
holla.....wehh korang jangan terkejut pulak tengok tajuk tu.....hehe...sedar-sedar dah sebulan dah rupanya myra berblog..ehh,macam tak percaya je rasa macam baru je start blogging ni..rupanya dah sebulan dah..alhamdulillah dalam masa sebulan ni banyak yang myra dah tau pasal dunia blog ni...kalau sebelum ni myra ni lambat sikit dapat info pasal dunia luar sekarang dah tak macam tu dah...sekarang dah ok sikit la dari dulu..masa mula-mula dulu myra memang tak tau pun nak tulis blog pasal apa tapi sekarang myra dah boleh nak menulis suka hati tapi masih ikut batas lagi la bukan main redah je...disebabkan dah sebulan myra berblog myra pun dah tengok macam-macam jenis blog kan so mungkin 1 hari nanti myra pun akan buat segmen,GA atau contest untuk semua orang..tapi bukan sekarang la ye..tunggu masa yang sesuai...ok la myra pun tak berniat nak tulis panjang cuma nak bagi tau yang blog ni dah pun berusia 1 bulan.....ok peace...



amukan pocong

miss myraamyra | 11:43 pm | Be the first to comment!
haiii....tengok tajuk baik-baik....waaaa...seram je tengok cerita ni.....adoiii....pertama dan terakhir la myra tengok cerita ni...lepas ni memang tak la kalau suruh tengok cerita ni......aiyaa....myra bukan berani sangat pun nak tengok cerita-cerita macam ni.....ni semua gara-gara anak saudara myra la ni ada ke patut dia ajak myra tengok cerita ni...adoiii...memang myra buat-buat busy jerr masa cerita ni tadi..konon mesej la tepon la padahal tak nak tengok....aiyaa...sampai sekaang terasa meremang bulu roma ni..bi bukan sebab takut sangat tapi sebab baru lepas hujan...hehe.....adoiii kalau la orang tengok muka myra masa tengok cerita tadi rasanya mau kena gelak ni...memang cuak habis la....apa la ank saudara myra ni cerita tu pun dia boleh layan...adoii...sabar je la makcikkk.....ok dah nak tulis panjang sangat pun idea dah hilang angkara tadi...peace....




menangis lagi..

miss myraamyra | 12:42 am | Be the first to comment!
tengok tajuk tu...menangis lagi...kali ni bukan sedih sebab dapat form 6 tu kali ni sedih sebab tadi masa myra buka je fb wehh member myra dia post lagu kat fb..lagu nyasid tajuk doa perpisahan..waaaa...basah habis lengan baju ni asyik lap air mata yang tak reti nak berenti mengalir ni....sedih sangat...teringat kenangan time kat sekolah...
lagu ni la yang membuatkan myra menangis tak berenti....ada lagi 1 lagu....
 
lagu ni pula buatkan myra teringat kat kawan-kawan lama dan arwah kawan myra..lagu ni memang buat myra ingat sangat kt dia sebab 1 minggu lepas dia tegur myra dia pun meninggal...sebak sangat masa tu..

La Ikro Ha Fiddin

miss myraamyra | 9:19 pm | Be the first to comment!
tengok tajuk tu korang mesti ingat ayat al-quran kan yang korang baca bila mengaji tu..tapi bukan nak cerita pasal ayat ni..nak cerita pasal cerita kat astro prima tu tajuk dia la ikro ha fiddin...sedih sangat..myra yang tengok ni pun mengalir je air mata masa tengok cerita ni..cerita ni dah la ma dah petang tadi kebetulan myra bukak tv ada pula ulangan dia layan je la..time tu la air mata ni mengalir...cerita tu memamg sedih...myra ni susah juga la nak nangis..tapi tengok je cerita ni menangis..masa first time tengok dulu pun nangis juga...cerita yang banyak pengajaran dalam ni..sambil tengok sambil belajar..sinopsis cerita ni myra cerita secara ringkas je la ye...(ok cerita ni pasal seorang lelaki yang merupakan doktor yang bertugas di sebuah klinik desa di kampung paloh hinai..dr edward adalah seorang lelaki yang beragama kristian,ketika dia bertugas di kampung tu dia telah jatuh cinta dengan seorang perempuan bernama nurlia.malang sekali dia sentiasa di halang oleh samiri lelaki yang menyukai nurlia..dr edward sebenarnya telah memeluk islam tapi tak ada siapa pun yang tahu..mereka semua hanya tahu yang dr edward memeluk islam setelah dia meninggal dunia..dr edward juga mendermakan matanya untuk lelaki india bernama doraisamy dengan harapan doraisamy akan dapat melihat adik-adiknya dan meneruskan hidupnya..dia juga mendermakan buah pinggangnya kepada madam wong yang menghidap penyakit buah pinggang supaya madam wong boleh menjaga cucunya..hatinya pula didermakan kepada nurlia..)
ok tu je nak tulis panjang lagi nanti tak de orang baca pula....cerita ni memang sedih lagi-lagi bila part surat dr edward tu dibacakan..dengan lagu yang ada waahhh memang memancing emosi sangat....myra yang tengok pun menangis..lagu apa??ha korang pernah dengar lagu tuhan beri aku cinta ayushita tak..lagu tu la..menangis..
 

korang dengar la ye lagu ni...nk upload cerita tu tapi tak de pula kat youtube..