kecewa ke??

miss myraamyra | 12:11 pm | Be the first to comment!
 
kecewa ke??pernah tak korang rasa kecewa...mesti la pernah kan...lagi2 perempuan mesti kecewa sangat kan...perempuan kalau kecewa sebab mesti banyak kalau tak kecewa sebab lelaki mesti sebab lain...tapi semestinya kecewa tu seabab lelaki kot...tapi myra tak nak la salahkan lelaki je kan sebab perempuan pun mesti ada juga salah yang dia dah buat kan...eh mesti korang pelik kan kenapa myra buat entry pasal kecewa ni...sebenarnya room mate myra ni kecewa sebab orang yang dia suka tu dah nak bertunang tapi tak bagi tau kat dia pun...tapi dari apa yang dia cerita kat myra tu macam laki tu saja je nak uji dia tau...pandangan myra la mungkin laki tu nak tau sejauh mana room mate myra tu suka + sayang kat dia...tapi myra tak tau la betul ke tak tu cum,a anggapan myra je pun...so myra tak tau la apa sebenarnya masalah dia ni...myra nak tolong pun tak de pengalaman macam tu...so apa yang mampu harap dia saar je la....ok myra malas nak taip panjang sangat...kalau la korang ada pandangan sendiri apa kata korang komen je kat sini....mungkin boleh guna untuk room mate myra tu...
miss myraamyra | 7:09 pm | Be the first to comment!
rindu kat blog ni...ni pun dapat online kat cc je tak kisah pun asalkan dapat lepas rindu kat blog ni lepas ni tak tau dah bila dapat online lagi kan ye la kita pun busy je sekarang ni...so kesempatan yang ada ni la kita gunakan untuk tulis blog sepuas puas hati yang suka...walaupun kat cyber cafe kena bayar tapi saya sanggup asalkan dapat lepaskan rindu kat blog saya ni....rindu sangat la kat blog ni....ok dah tak tau nak tulis apapun sebenarnya sebab entry ni just nak cakap rindu kat blog je pun...ok bye semua jumpa lagi nanti kakalu ada masa yang myra boleh online...see you again ok...

saya dah nak balik kolej

miss myraamyra | 11:57 am | 3 Comments so far
wahh tajuk macam happy je kan tapi sebenarnya aduhh macam tak nak je balik tau...rindu kat rumah la..dah la lama tak balik tau..kejap lagi myra dah kena bersiap nak balik hostel myra balik naik bas hari ni...aduiii...susah kan jadi macam ni...malas la nak balik tapi kena balik juga sebab esok ada kelas kalau tak ada kelas memang tak balik lagi rasanya nih...walau apa pun myra tetap kena balik juga...walaupun sedih je rasa hati nih...myra buat entry sependek dan seringkas yang boleh sebab myra pun kena berkemas then siap2 nak balik kuantan hari ni...tiket pun tak beli lagi ni sebenarnya...apa la myra ni kan...tapi tak pe la kali ni je buat cam ni lepas ni tak buat dah....ok la myra tak boleh nak lama sangat depan laptop ni penat sangat nih...ok semua...bye....