saya dah nak balik kolej

miss myraamyra | 11:57 am |
wahh tajuk macam happy je kan tapi sebenarnya aduhh macam tak nak je balik tau...rindu kat rumah la..dah la lama tak balik tau..kejap lagi myra dah kena bersiap nak balik hostel myra balik naik bas hari ni...aduiii...susah kan jadi macam ni...malas la nak balik tapi kena balik juga sebab esok ada kelas kalau tak ada kelas memang tak balik lagi rasanya nih...walau apa pun myra tetap kena balik juga...walaupun sedih je rasa hati nih...myra buat entry sependek dan seringkas yang boleh sebab myra pun kena berkemas then siap2 nak balik kuantan hari ni...tiket pun tak beli lagi ni sebenarnya...apa la myra ni kan...tapi tak pe la kali ni je buat cam ni lepas ni tak buat dah....ok la myra tak boleh nak lama sangat depan laptop ni penat sangat nih...ok semua...bye....

3 comments:

  1. Dalam Masa 2 Hari , Dah 20++ Orang Join Segmen Ni !! SEGMEN AKU NAK JADI BLOGGER YANG PALING FAMOUS DI DUNIA . Jum Join !! Ada Hadiah Untuk Korang :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

    ReplyDelete
  2. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya...
      insaallah sy akan kunjungi blog kamu juga jika berkesempatan...

      Delete