dashboard blog dah berubah wajah ke??

miss myraamyra | 11:51 am |
hai..setelah sekian lama tak mengupdate blog ni..bersawang dah agaknye..hari ni nak ambik kesempatan yang ada ni untuk up date blog yang dah lama di tinggalkan..maklum je la sekarang ni busy sikit..lagi la nak dekat2 exam ni...
ok back to the title..
nape dashboard jadi cam ni ye..aduii,dah pening kepala ni tengok..tak berapa nak faham la dengan dashboard baru ni..kalau nak faham pun mungkin ambik masa lama kot..first time buat entry guna interference baru ni..macam best pun ada jugak rasa..kalau ada perubahan lagi lepas ni tak tau la nak buat macam mana lagi...usaha untuk belajar lagi pasal yang baru ni..
GO GO FIGHTING.....
CHAIYOK2...

2 comments:

  1. Tagged!!^^
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-aku-blogger-bertuah-by-izzah.html

    ReplyDelete
  2. jom join GA saya.. http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html

    ReplyDelete