Segmen : Saya Blogger Negeri .......

miss myraamyra | 10:14 pm |
haii...lama tak tulis blog tadi bukak fb ternampak 1 post ni pasal ape??haaa...pasal nihhhh....

haaaa...rasanya dah lama kot benda ni tapi baru hari ni perasan sebab baru tengok je...ape pun sebab lama tak join segmen kan so semangat nak join lain sikit...jom join ni link kalau nak join okeyy..

KLIK SINI

okeyy kat sini myra dengan bangganya nak menyatakan yang saya merupakan blogger dari PAHANG..huahuahua...walaupun parents orang selangor saya adalah anak pahang sebenarnya..sebab saya ni lahir n membesar kat pahang....

okeyy sekarang nak cerita pasal negeri ku yang tersayang ni..

tempat yang paling dekat dengan myra semestinya temerloh....apa yang ada kat sana..huhh nak tau kat situ femes dengan ikan patin masak tempoyak lerr...

okeyy utk tempat menarik pulak mestilahh banyak tapi myra bagi sikit je la ye...antaranya cameron highland,genting highland,gambang waterpark...banyak lagi la....

nak tag kat siapa yee...sesapa pun boleh la kalau rasa nak join tu...okeyy...

10 comments:

  1. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  2. ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
    dari kedah :D

    jemput singgah sini ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    i follow ;D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  5. Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  8. dari segmen ygsama.. jom ke terengganu! :)

    www.dayangdeno.my

    ReplyDelete
  9. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
    saya dari pahang...done follow

    ReplyDelete
  10. Blogger Pahang singgah dari segmen sama & follow sini #217

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete