Segmen : Miss Z Cari Blogger

miss myraamyra | 7:20 pm |
holla..yehh myra join segmen utk sesi petang ni...ok dah meh tengok apa miss z nak suruh buat...oppss sebelum tu tengok banner yang cute ni..
miss Z berceloteh
komen ye utk segmen ni.,..segmen yg sesuai utk semua blogger yg nak join...klik kat link ni ok utk maklumat lain..
tekan sini
 



12 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen miss z..terjah peserta lain...jom!! ^^

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  2. hi,done follow u,saya folllowers nombor 63,kalau sudi fom follow saya balik.

    http://strawberrysgurls.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. jalan2 waktu malam tanpa arah tujuan @.@

    hye there ! ;)

    ReplyDelete
  4. ama singgah dari segmen yg sama .. alang alang tu singgah sini dan follow sekali :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...dtg dr segemen yg sama...=)follow awak jgk

    Jom ke blog saya:
    http://www.piweeteacher.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  8. salam...dari segmen yg same jugak...i follow u...jemputlah follow i jugak..selamat berkenalan...:)
    http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  9. salam :)
    datang dari segmen yang sama
    jemput ke blog saya ye

    latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama..salam kenal :)

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen miss Z
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
    Thanks and follow!!!

    ReplyDelete