segmen:jom blogwalking by azeri

miss myraamyra | 10:30 am |
assalamualaikum...
hari ni hari utk join segmen dgn segala contest yg blogger2 dh sediakan...
missmyra ni tetibe je rajin nk join semua contest n segmen yg dh diorg sediakn..
tuan punye segmen suruh cite pasal pengalaman masa blogwalking..so missmyra akan cite la..
pengalaman missmyra masa buat blogwalking kt blog org lain ni mmg best..
sebab missmyra dpt tgk mcm2 kt blog org lain..masa missmyra buat blogwalking 2 bnyk btul missmyra tgk blog yg cantik2...
ok 2 je yg missmyra nk tulis klu missmyra tulis pnjg2 nti pening plk..
oh lupa tarikh tutup pada Segmen Tamat : 15 April 2012 (10pm)"
ok then ni syarat2 dia pula..
  1. Wargangara MALAYSIA dan berumur tidak lebih daripada 100 tahun.. (masih aktif BW lagi ke kalau lebih 100 tahun??)
  1. Follow admin dan
  2. SINI .
  1. Buat satu Entry yang bertajuk "Segmen : Jom BlogWalking by Azeri" (korang Copy Paste jer ayat aku tu ..)
  1. Nyatakan pengalaman best korang ketika BW
  1. Copy Banner admin (walaupun tak secantik banner korang)
  1. Letakkan link entry korang dalam kotak komen admin ya :)

ok kalau rasa x boleh nk klik 2 korg kena type la nmpknye..
sorry la ye kalau ade kurang ape2..
ok utk segmen ni missmyra tagkan utk semua follower missmyra..
join cepat2 tau dh nk tutup dh...

2 comments:

  1. http://azerizeme.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen.html

    ReplyDelete
  2. salam sy singgah bw sini dari segmen same..jmput singgah blog saye ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-blogwalking-by-azeri.html maseh:D

    ReplyDelete