1st segmen:bloglist bulan jun by missmyra

miss myraamyra | 11:59 pm |
[ini adalah sticky post]
hai korang semperna 2 bulan blog ni terbina maka dengan ini myra nak lancarkan 1 segmen simple je segmen bloglist bulan jun..ok mukhadimah tak nak panjang sangat just myra harap ramai yang akan join segmen pertama blog ni..seperti yang myra dah bagitau dalam entry sebelum ni hanya 10 atau mungkin lebih myra akan letak dalam bloglist bulan jun nanti..blog yang myra tak pilih tu myra akan review blog korang...

syarat-syarat:
1.follow blog myra (wajib)
2.like fanpage myra kat sini (tak wajib tapi seeloknya like je la)
3.buat entry tajuk "segmen:bloglist pilihan bulan june by missmyra"
4.dalam entry tu bagitau kenapa korang nak masuk dalam bloglist pilihan myra.
5.korang nak tag kawan2 pun boleh tak nak tag pun tak pe (tak wajib)
6.tempek banner atas tu dalam entry korang.
7.dah siap korang letak link entry ok bukan link blog dekat kotak komen kat cbox tak layan ok..

ok tu je syarat yang korang kena buat...
segmen ni mula 8 jun - 16 jun..
sekejap je sebab myra akan sambung belajar 18 jun nanti..
hope ramai yang join..

update:top refferal akan dapat hadiah dari myra..
so myra akan bg hadiah...
jom join....

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. saya join ! Insya-Allah kalau ada rezeki boleh masuk dlm bloglist !

    http://lem0niced734.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-pilihan-bulan-jun-by.html

    ReplyDelete
  3. sye join
    http://choiseongjosecret.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-pilihan-bulan-june-by.html

    ReplyDelete
  4. saya join ye ;)
    http://milamilo93.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-pilihan-bulan-june-by.html

    ReplyDelete
  5. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete
  6. Salam, good luck...dah tgk senarai peserta ga? Jom semak manalah tau.. kot2 terlepas pandang plak nnt..hehe http://www.akmarwati.com/2012/05/peserta-ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  7. join! join! (:
    http://sukadukahidupdidunia.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-bulan-jun-by-missmyra.html

    ReplyDelete
  8. thanx jemput..ifa join..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-pilihan-bulan-june-by.html

    ReplyDelete
  9. wah rajin bersegmen gitu...good luck yer

    jom tgk keputusan ga dari akmarwati.com

    http://www.akmarwati.com/2012/06/keputusan-ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete