tukar tulisan hasil edit sendiri..

miss myraamyra | 2:57 pm |
hai semua..hari ni tangan ni gatai sangat nak edit sana edit sini..tetibe edit tulisan pulak..bosan dengan arial 2 tukar pulak jadi lucida calligraphy..hasilnya jadi la..tangan tak reti nak diam macam ni..tu pun dalam pening2 jugak dok nak coading segala code kat edit html tu tadi..nasib la jumpa..buat je la apa yang termampu than dah jadi dah..entry ni just saja je nak tulis pun sebab dah tak ingat nak tulis pasal apa dah tadi..adoii..macam pelupa pulak myra ni kan tapi seriouslly myra memang tak ingat nak post pasal apa..tak pe nanti kalau dah ingat myra akan buat post baru..sedih sebenarnya ni hari ni dah jumaat..then sabtu,ahad..isnin dah nak masuk kolej..waaa...sedih la jugak kan..tapi tak pe la nanti ada masa myra akan buat entry pasal suasana baru yang myra dapat bila dah mauk kolej nanti ok..

No comments:

Post a Comment