Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

miss myraamyra | 10:45 am |
miss Z berceloteh
follower blog myra buat masa sekarang ni cuma ada 144 orang je jadi secara otomatiknya myra ni layak la nak join segmen ni..hihi...ok korang yang follower bawah 500 boleh la join segmen ni ye..nak join jommm...
sentuh sini..
due date 12 june 2012...join cepat ok...

14 comments:

  1. dari segmen yg sama... sudah follow..
    sudi2lah ke blog saya..^_^

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    *followers ke 151

    ReplyDelete
  2. Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama!!
    done follow(159#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog..suka bw here..


    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

    ReplyDelete
  7. Hai. dari segmen yang sama. done follow !

    http://aarmirul.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  9. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  10. singgah dan follow
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama :) id follower: ATIQAH
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete