tertengok iklan nuffnang (iphone 4 s)

miss myraamyra | 10:01 am |
ha..bukak je akaun nufnang still tak de BE lg la..aii bila la nak dapat duit macam ni..owhh lupa memang la tak de sebab myra tak buat apa pun entry pasal nuffnang..haha..salah sendiri la..ok nak tau entry ni pasal apa ha ni pasal iphone 4s yang jadi idama myra sejak akhir2 ni..nak beli terasa mahal pulak so myra pun guna duit jimat2 je simpan2 duit boleh la untuk masa depan sendiri..ok sambung pulak cite pasal iphone 4s idamanku ni..
ahha ni la iphone 4s tu tapi gambar tepi je..function iphone ni myra pun kena search internet juga.myra share apa yang myra dapat la ye..first sekali...

Siri. The intelligent assistant that helps you get
things done. All you have to do is ask.

ok yang myra tau kat sini pasal siri ni kan set remainder,send text,check weather..macam2 sebenarnya function tapi myra tak boleh nak terangkan semua la..

Dual-core A5 chip.
The most powerful iPhone ever.

yang ni myra tak tau nak terangkan macam mana..

The you-can’t-believe-it’s-on-a-phone camera.


ini je myra dapat share..nak pegi charge bateri lappy ni dah nak habis pulak..ok peace bye oll...


1 comment: