1st giveaway by iena eliena

miss myraamyra | 9:22 pm |



hai semua malam ni myra nak join GA akak iena eliena..dah lama akak iena ajak join tapi myra ni ske je buat tak tau kesian kat orang yang ajak myra join tu..ok myra nak join sekarang sebenarnya dah lama myra nak join GA akak iena sorry sangat akak ye myra join lambat..ok dah habis myra membebel pulak..berbalik tujuan buat entry ni myra nak join GA ni..ok jom tengok ramai2 ok..sapa yang belum join tu nak join jom ramai2...

klik sini untuk join..
siapa refferel myra haha akak iena la refferel myra sebab dia yang ajak myra join..then myra tau dari blogger lain jgak tp tak ingat dah yang mana..
myra nak tag kat semua follower myra yang belum join lagi GA akak iena ni..jom ramai2 kita meriahkan GA kak iena ni....GA ni tamat 7 jun 2012...sempat lagi nak join ni jom cepat2 hadiah pun cantik dan menarik yang mesti semua orang teringin nak..

2 comments:

  1. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete