"Segmen by Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)"

miss myraamyra | 11:55 pm |
ok myra jadi mangsa tag dr mohd noor shawal..ok la disebabkan myra dah ditagkan so myra join..walaupun sebenarnya tadi cik tyra dah ajak myra join sebab blurr tadi terus terlupa nak join..ok myra join sekarang..tengok banner ni..
tekan sini..
sebab myra dh jadi mangsa tag tadi so myra nak cari mangsa untuk ditag pula...orang yang bertuah untuk jadi mangsa tag myra ialah
.
.
.
.
.
kamu..
myra edit pula entry ni sebab myra terlupa nak komen pasal blog cik tyra..bg myra blog cik tyra tu dah ok.hijau kan baik utk kesihatan mata..n dia pun tak la lambat nak loading..blog cik tyra mmg dah cantik..sorry ye akak sebab myra blurr semalam so lupa pulak kena suruh komen tu..



8 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi bagi sokongan wlaupun terpaksa kan.. hehe. :D
    nak check senarai peserta, klik balik kat link ye. happy blogwalking ^^ toce2~

    ReplyDelete
  2. oh, awk tertinggal 1 syarat2. cuba check semula . takut tyra tersalah. then btaw semula ok.. :)

    ReplyDelete
  3. ok syg, da msukkan link.. :)

    ReplyDelete
  4. Hye,, from de same segmen,, kite ciap folo awk,, kalo sudi,, folo kite balik ea,,
    thx,,
    :))

    http://sarakassim.blogspot.com/2012/05/segmen-by-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, meh melawat sini dari segmen yang sama. Semoga dapat kenal dengan lebih rapat lagi yep.
    Salam sahabat ;]

    http://emeliena.blogspot.com/2012/05/segmen-by-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  6. bw here..dari segmen yg sama..datang melawat tuan tanah (^_^)

    ReplyDelete
  7. Jalan2 melawat blog awak. Dari segmen yang sama. Jemput join segmen saya :-http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

    ReplyDelete